Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Vali Vijelie, invitat special în ultima ediţie "Gătit la costum" din acest an: "Spuneţi-mi unde greşesc, că aşa ştiu că mă iubiţi"

Vali Vijelie, invitat special în ultima ediţie "Gătit la costum" din acest an: "Spuneţi-mi unde greşesc, că aşa ştiu că mă iubiţi"

În ultima ediţie din acest an, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere.

Vali Vijelie, invitat special în ultima ediţie "Gătit la costum" din acest an: "Spuneţi-mi unde greşesc, că aşa ştiu că mă iubiţi"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2022   •   14:00

Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Vali Vijeli. Acesta a gătit alături de gazda emisiunii, mâncare de cartofi cu ciolan, o reţetă pe care cunoscutul artist o îndrăgeşte foarte tare.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Vali Vijelie, invitat special în ultima ediţie "Gătit la costum", sezonul 3

Ultima ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 3 a fost una cu totul şi cu totul specială. 

Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi interpreţi de muzică de petrecere, a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vali Vijelie, pe numele real, Valentin Rusu, este unul dintre pionierii muzicii de petrecere din România.

Vijelie este unul dintre cei mai căutați cântăreți, așa că nu duce niciodată lipsă de evenimente. Cu toate că acum are tot ceea ce îşi doreşte, viaţa artistului nu a fost întotdeauna roz.

Copilăria acestuia a fost marcată de sărăcie şi multe greutăţi, potrivit artistului. Bunica a fost temelia în bucătărie. Aceasta le gătea tuturor nepoţilor, iar aceştia nu erau puţini la număr. 

Ingrediente reţeta lui Vali Vijelie, în ultima ediţie din acest an "Gătit la costum"

  • 1 kg Ciolan;
  • 300 gr cartofi;
  • 3 cepe;
  • 200 ml suc de rosii;
  • usturoi;
  • cimbru;
  • ardei gras.

Mod de preparare reţetă mâncare de cartofi cu ciolan

Se căleşte ceapa şi se adaugă sucul de roşii. Ceapa se taie cubuleţe şi se amestecă cu ciolanul. Cartofii prefierţi se adaugă în compoziţie şi se amestecă încet. După gust se mai adaugă şi usturoi şi piper. Pentru un strop de savoare se adaugă şi două foi de dafin.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close