Antena 3 CNN Actualitate Media Badea le vrea pe "prezicătoarele" Vanesa şi Melisa în Guvernul României. Află aici motivele

Badea le vrea pe "prezicătoarele" Vanesa şi Melisa în Guvernul României. Află aici motivele

Badea le vrea pe "prezicătoarele" Vanesa şi Melisa în Guvernul României. Află aici motivele
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    09 Mai 2012   •   23:50

Vanesa şi Melisa, două femei de etnie romă din România de 26 şi 32 de ani au păcălit zeci de austrieci, iar Mircea Badea s-a declarat uluit de măiestria de care au dat dovadă "prezicătoarele".

În cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "În gura presei", Badea a comentat modul în care femeile au profitat de naivitatea austriecilor.

Potrivit realizatorului, austriecii nu au pasiuni deloc, dar le place să urmeze reguli. "Au o vocaţie: să urmeze reguli! Cred că dacă eşti un tip inventiv îi croşetezi, ce vrei tu le faci", a afirmat Mircea Badea.

Conform Austrian Times, victimele au fost surprinse de complexitatea informaţiilor personale pe care cele două "prezicătoare" le aveau.

Şi Badea a fost uluit de faptul că cele două se foloseau de tehnologia modernă, pentru a culege cât mai multe informaţii despre persoanele pe care le vizau.

Se pare că potenţialelor victime le erau sparte şi supravegheate conturile de mail şi din reţelele de socializare, le erau interceptate convorbirile telefonice şi le erau filmate toate mişcările cu camere ascunse.

"Câtă organizare! Tu îţi dai seama câtă coordonare aveau astea?(...) Eu le-aş pune în Guvernul României", a spus Badea.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "IN GURA PRESEI" DE LA ANTENA 3


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei vrajitoare
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close