Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Trebuie să fii diliu ca să dai un euro la o duduie care spune "Calcaros, întoarce-te la os"

Badea: Trebuie să fii diliu ca să dai un euro la o duduie care spune "Calcaros, întoarce-te la os"

Badea: Trebuie să fii diliu ca să dai un euro la o duduie care spune "Calcaros, întoarce-te la os"
Sursa foto: Foto: Antena3
14 Dec 2011   •   00:04

Mircea Badea a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei" subiectul intens mediatizat al vrăjitoarelor din România cărora multe vedete autohtone le-au călcat pragul pentru vreun descântec de amor sau vreo "legătură".

Badea se arată uimit de sumele pe care bogaţii României le-au lăsat în poala vrăjitoarelor care le-au descântat pe sistemul "Calcaros, întoarce-te la os".
 
"Tu, dacă ai avea niște sute de mii de euro pe care i-ai arunca așa, pe fereastră, nu ai considera că ai reușit, din punct de vedere financiar, în viață?(...) Ca să dai un euro la o duduie care spune "Calcaros, întoarce-te la os" trebuie să fii foarte diliu. Nu poţi să dai nişte bani pe care i-ai muncit, să îi arunci pe geam! Pot să înţeleg cazurile odioase care te aduc într-o stare de disperare"

Realizatorul "În gura presei" se amuză pe seama vedetelor care au apelat la serviciile vrăjitoarelor pentru a reuşi în diversele lor activităţi din lumea mondenă. Oana Zăvoranu, soţii Columbeanu şi Bănel Nicoliţă în top!

"Exista nişte vedete care au dat sute de mii de euro la vrăjitoare. În timp ce poporeţul de rând se smardoieşte la tigăi, bogaţii României se bulucesc la vrăjitoare" a afirmat Badea.

 




×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close