Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, incident în trafic: Această atitudine de hipercorectitudine excesivă trădează faptul că toate celelalte probleme erau rezolvate

Mircea Badea, incident în trafic: Această atitudine de hipercorectitudine excesivă trădează faptul că toate celelalte probleme erau rezolvate

Mircea Badea, incident în trafic: Această atitudine de hipercorectitudine excesivă trădează faptul că toate celelalte probleme erau rezolvate
16 Iun 2014   •   13:00

Mircea Badea a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră pentru depăşirea vitezei legale, aşa că realizatorul emisiunii "În gura presei", a povestit păţania.

"Era două noaptea, eram pe undeva pe bulevardul Tineretului şi ştiţi cine se mai afla acolo în afară de mine? Nimeni! Şi cum mergeam către casă, fiind singur pe bulevard, sare unu în faţa maşinii mele. De unde o fi ieşit? Nu erau nici boscheţi, deci unde stăteau? O fi sărit dintr-un stâlp! Era un poliţist care m-a oprit. Domnul poliţist voia să îmi dea amendă. Dar ce făcusem? Depăşisem viteza legală cu 11 kilometri la oră", a povestit Mircea Badea.

"Eu nu vorbesc cu poliţiştii. Mi se pare sub demnitatea mea şi nici nu vreau să mă pun în situaţii idioate în care să ne contrăm, iar lucurile să degenereze. Eu nu vorbesc cu ei, e ca şi cum aş fi mut", a continuat realizatorul să povestească incidentul.

"Am scris asta pe Facebook. S-a năpustit asupra mea poporul. Nu era vorba că nu trebuia să îmi dea amendă. Eram foarte relaxat cu privire la contravenţie. Nu era nicio problemă dacă mai dădeam o tură şi veneam cu 80 de kilometri/oră şi îmi mai dădeau o amendă".

"Fiind un om de dreapta şi plătind multe impozite la stat, în timp ce unii cetăţeni de stânga îşi extrag ajutoare sociale şi asistenţă sanitară, plus că am dat o grămadă de bani la caritate, fiind un om de dreapta, de ce să nu spun asta?", a mai adăugat Mircea Badea.

"Problema este în felul următor: eu fiind cetăţean cu drepturi egale, unde legea-i lege şi la două noaptea, este o preocupare excesivă de aplicare a legii a unor poliţişti care la două noaptea  stau să pândească singurul om care trecea pe acolo, să nu cumva să depăşească viteza. Această atitudine de hipercorectitudine excesivă, nu abuzivă, trădează faptul că toate celelalte probleme erau rezolvate. Adică, bă, se rezolvaseră toate problemele din ţara asta, astfel că s-a trecut la nivelul următor... să stăm şi la ora două noaptea pe bulevard să nu cumva să depăşească unul cu 10 km/h viteza legală", a spus amuzat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close