Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a făcut-o DNA şi i-a dat-o pentru publicare unui ofiţer sub acoperire

Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a făcut-o DNA şi i-a dat-o pentru publicare unui ofiţer sub acoperire

Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a făcut-o DNA şi i-a dat-o pentru publicare unui ofiţer sub acoperire
de M.Z.    |    15 Dec 2014   •   00:13

Mircea Badea spune că nu este deloc impresionat de documentul DNA publicat astăzi de Robert Turcescu şi care arată că Elena Udrea ar fi luat mită din despăgubirea ANRP.

"Nu dau doi bani pe compunerea pe care a făcut-o DNA şi i-a dat-o pentru publicare unui ofiţer sub acoperire, lui Robert Turcescu. Ăsta a fost ofiţer acoperit la Serviciul secret al armatei, acum din ce văd, cred că e la altul", a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

"Dă-mi voie să nu fiu aşa emoţionat. A fost o compunere pe care i-au dat-o unui ofiţer sub acoperire să o facă publică. (...) E importantă şi dezvăluirea, dar e important şi cum s-a produs", a adăugat Badea.

În ceea ce priveşte faptul că în documentul DNA apare şi numele lui Udrea, Badea spune, dezamăgit, că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, iar procurorii nu acţionează.

"La sfârşit e menţionată şi Udrea. Udrea era menţionată şi la dosarul ALRO, şi procurorii ce-au făcut? Au băsit", a încheiat Mircea Badea.

Document DNA: Elena Udrea, mită din despăgubirea de la ANRP

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close