Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire: Nedreptăţi ale istoriei şi ale prezentului - cazul Lucia Hossu-Longin

Punctul de Întâlnire: Nedreptăţi ale istoriei şi ale prezentului - cazul Lucia Hossu-Longin

Punctul de Întâlnire: Nedreptăţi ale istoriei şi ale prezentului - cazul Lucia Hossu-Longin
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Mai 2013   •   19:52
Emisiunea Punctul de Întâlnire, realizată de Radu Tudor a avut ca subiect principal nedreptăţi ale istoriei şi prezentului, emisiune în care au fost invitaţi realizatorul TV Lucia Hossu-Longin şi avocatul Lucian Bolcaş. 
 
De altfel, Lucia Hossu-Longin a vorbit despre procesul intentat de ANI împotriva sa, la scurt timp după ce a criticat anumite acţiuni ale Monicăi Macovei.
 
"La dvs. în emisiune am vorbit prima dată despre faptul că, într-o dezbatere, am atacat-o pe Monica Macovei pentru ingerinţa sa în cazul Adrian Năstase. Imediat după această intervenţie am primit acasă înştiinţarea ANI. Antena 3 a fost prima care mi-a luat apărarea. Pe dezbarerea de fond mi s-a admis contestaţia, a fost respins raportul ANI. Am avut o încredere deplină în judecător, mai ales că devenisem ţinta presei PDL-iste", a explicat Lucia Hossu-Longin
 
De asemenea avocatul Lucian Bolcaş a explicat că există foarte multe probleme în acest sens dar, de obicei, sunt atacuri politice: "Pe mine lucrurile astea nu mă ating, pentru că la noi în familie există demult un concept: Pe mine mă pot răni numai egalii mei", a explicat Bolcaş.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close