Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Q&A FOSTUL MINISTRU AL TINERETULUI, SORINA PLACINTA, INVITATA LA Q&A, SAMBATA, 20 MARTIE, DE LA ORA 19.35

FOSTUL MINISTRU AL TINERETULUI, SORINA PLACINTA, INVITATA LA Q&A, SAMBATA, 20 MARTIE, DE LA ORA 19.35

FOSTUL MINISTRU AL TINERETULUI, SORINA PLACINTA, INVITATA LA Q&A, SAMBATA, 20 MARTIE, DE LA ORA 19.35
19 Mar 2010   •   20:35

Sorina Placinta a preluat functia de ministu al Tineretului si Sportului dupa demisia Monicai Iacob Ridzi. Imediat ce a devenit ministru, presa a dezvaluit neconcordante intre declaratiile ei de avere si ANI a deschis o ancheta.

Odata cu iesirea PSD de la guvernare, pe 1 octombrie 2009, Sorina Placinta a devenit si interimar la Ministerul pentru Relatia  cu Parlaentul. La cateva zile dupa aceasta numire, Guvernul Emil Boc 2 a fost demis prin adoptarea unei motiuni de cenzura.

DE LA ORA 20.05, CAZUL CATALIN VOICU, EPISODUL STENOGRAMELE, IN DEZBATERE LA Q&A

Stenogramele din cazul Catalin Voicu atrag intr-un imens scandal oameni de afaceri:  Costel Casuneanu, Marius Locic; politicieni: Ludovic Orban, Alexandru Mazare; politia romana: adjunctul sefului Politiei Romane, Mihai Calinescu; dar si magistrati: judecatorul Florin Costiniu de la Curtea Suprema, sotul Vioricai Costiniu, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania. Potrivit hotnews.ro, care publica inregistrarile discutiilor dintre Catalin Voicu si cei mentionati mai sus, informatiile se regasesc in referatul DNA care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in legatura cu acte de coruptie.

Președintele Comisiei juridice a Senatului, Toni Grebla a sugerat ca stenogramele ar fi reale. La ora actuala nu se știe sigur cine a dat probe din dosarele penale ale senatorului Catalin Voicu, insa mai mulți experti in drept penal susțin ca, prin publicarea lor, stenogramele nu mai pot fi utilizate drept probe in procesul care ar urma sa aiba loc.

Invitati: Rodica Stănoiu, fost ministru al Justiției; Mircea Andrei, senator PD-L, membru în Comisia Juridică

Cine avea interesul sa faca publice stenogramele?
Ce efecte va avea publicarea stenogramelor asupra urmaririi lui Catalin Voicu?

Puteti adresa intrebari sau va puteti expune punctul de vedere mai jos.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close