Antena 3 CNN Actualitate Becky Anderson: Principala ameninţare a anului viitor este criza economică

Becky Anderson: Principala ameninţare a anului viitor este criza economică

Becky Anderson: Principala ameninţare a anului viitor este criza economică
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    14 Noi 2012   •   21:51

Miercuri seară, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii "Sinteza Zilei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, invitata lui Mihai Gâdea este una dintre cele mai cunoscute şi respectate jurnaliste ale planetei, Becky Anderson, realizatorul emisiunii Connect the World de la CNN International.

Becky Anderson, una dintre cele mai importante figuri ale jurnalismului actual, are o diplomă în economie şi în franceză la Universitatea din Arizona. Pentru prima dată în direct la un post de televiziune din România, Becky Anderson a acordat, din Barcelona, un interviu în exclusivitate pentru Antena 3.

"Eu cred că este important ca oamenii să nu mintă. E important să obţin tot ce e mai bun de la ei. Nu contează dacă e vorba de un premier sau un actor. Persoana respectivă trebuie să fie sinceră", a răspuns Becky, întrebată ce anume face un interviu extraordinar pentru ea.

Jurnalist de business, realizatoarea emisiunii Connect the World nu crede că actualii lideri ai lumii au soluţii pentru o lume mai bună.

"Rolul unui jurnalist este să investigheze încontinuu. Obama a fost reales, să sperăm că va avea o soluţie pentru criza fiscală, care e foarte importantă pentru America şi va afecta întreaga lume. Să sperăm că şi ceilalţi preşedinţi vor avea soluţii", a spus Becky Anderson.

"Nu am pierdut bani în această criză, însă ştiu oameni care şi-au pierdut locul de muncă. (...) Vremurile sunt dificile pentru noi toţi", a adăugat Becky.

Întreabată care consideră că este principala ameninţare a anului viitor, jurnalista a oferit un răspuns ce ne lasă un gust amar: "Cred că pentru Europa continuă să fie criza economică. Va fi interesant să vedem încotro se îndreaptă(...). Pentru mine aceasta este principala ameninţare a anului viitor."


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3.






×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close