Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeş este convins că Traian Băsescu se va regăsi în postura de deţinut, după finalul mandatului

Decebal Traian Remeş este convins că Traian Băsescu se va regăsi în postura de deţinut, după finalul mandatului

Decebal Traian Remeş este convins că Traian Băsescu se va regăsi în postura de deţinut, după finalul mandatului
de M.T.    |    18 Mar 2014   •   07:46

Fostul ministru de Finanţe, Decebal Traian Remeş, crede că preşedintele se agaţă cu ultimele resurse de putere pentru a se proteja.

Fostul demnitar, abia ieşit din închisoare, este convins că Traian Băsescu se va regăsi şi el în postura de deţinut, după ce îşi va termina mandatul.

La "Sinteza Zilei", fostul ministru a vorbit despre experienţa de deţinut, dar şi despre detaliile unei condamnări pe care o numeşte „măsluire a procurorilor”.

Decebal Traian Remeş vorbeşte cu ironie despre perioada petrecută după gratii şi este convins că pentru asta trebuie să-i mulţumească lui Traian Băsescu. Consideră că a ajuns la închisoare pentru că i-a reproşat preşedintelui felul în care se poartă cu propria ţară.

Despre condamnarea sa, fostul ministru spune că este o doar o plăsmuire mincinoasă a procurorilor şi că a fost posibilă datorită justiţei controlate de Traian Băsescu.

I-a fost greu să suporte condiţiile grele din închisoare şi a ieşit convins că preşedintele nu şi-a spus încă ultimul cuvânt şi că puterea sa de influenţă încă mai poate face rău.

Decebal Traian Remeş crede însă că justiţia îşi va face datoria şi în cazul lui Traian Băsescu.

Fostul ministru a scris o carte în închisoare şi speră că o va tipări în curând. Volumul "Izbituri şi Izbutiri" ia în discuţie, în mod ironic, clasa politică din România.

×
Subiecte în articol: Decebal Traian Remes Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close