Antena 3 CNN Actualitate 5 întrebări în dosarul RCS&RDS împotriva trustului INTACT

5 întrebări în dosarul RCS&RDS împotriva trustului INTACT

5 întrebări în dosarul RCS&RDS împotriva trustului INTACT
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Mai 2016   •   23:36

Primele sentinţe în dosarul Antena 1 - RCS&RDS. Antena 3 a fost achitată de toate acuzaţiile, la fel şi Intact Publishing, o altă companie din trustul Intact. 

Mihai Gâdea a propus, în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei, cinci întrebări importante la care nu există răspuns până la acest moment, după ce Antena 3 a fost achitată, joi, în procesul cu RCS&RDS.

Citește și: Mihai Gâdea: Am luat o decizie radicală, împreună cu colegii mei

Iată întrebările propuse de Mihai Gâdea:

1. Cum se explică lipsa oricărei soluții în dosarul penal deschis la sesizarea Gărzii Financiare privind faptele penale comise de compania RCS&RDS și firma lui Mitică Dragomir, dosar ce reprezintă subiectul anchetei jurnalistice reclamate drept așa zis șantaj?

2. Cine a pus la cale provocările ce au condus la situația ca așa zisul șantajat să fie cel care insista să fie șantajat?

3. Cum de au fost depuse la dosar înregistrări modificate prin decupare și lipire?

4. Care este implicarea în ancheta procurorilor, dat fiind că există documente care confirmă relația de afaceri directă dintre Ioana Băsescu și compania condusă de Ioan Bendei, agentul provocator?

5. Care a fost ținta reală a inițierii acestui dosar, având în vedere declarația explicită a procurorului Lucian Papici, procurorul care a coordonat ancheta împotriva Trustului INTACT?

 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close