Antena 3 CNN Actualitate Informaţii noi în cazul jafului din Braşov. Jurnalul Naţional prezintă, în exclusivitate, declaraţiile unui martor!

Informaţii noi în cazul jafului din Braşov. Jurnalul Naţional prezintă, în exclusivitate, declaraţiile unui martor!

Informaţii noi în cazul jafului din Braşov. Jurnalul Naţional prezintă, în exclusivitate, declaraţiile unui martor!
Sursa foto: Jurnalul National
03 Feb 2009   •   21:02

Noi informaţii în cazul jafului armat de la Braşov. Ediţia de miercuri a Jurnalului Naţional prezintă, în exclusivitate, declaraţiile unui martor al incidentului.
Potrivit Violetei Fotache, ziarist Jurnalul Naţional, martorul vorbeşte despre un autoturism Audi A6 de culoare neagră care ar fi demarat în trombă pe contrasensul străzii unde a avut loc jaful.
Maşina este suspectă întrucât a demarat în trombă exact în momentul în care agresorul efectua un slalom printre maşinile aflate în zonă.
Violeta Fotache este de părere că noua pistă ar trebui urmărită de anchetatorii acestui caz.
În plus, Jurnalul Naţional a reuşit să surprindă imagini cu judecătoarea care l-a eliberat pe Serghei Gorbunov. Aceasta este surprinsă în timp ce se îndreaptă rapid spre serviciu, încercând să scape de camerele de fotografiat.
Mai multe detalii puteţi alfa din ediţia de miercuri a Jurnalului Naţional, precum şi din ediţia specială de marţi a emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close