Antena 3 CNN Actualitate La Poliţia din Cluj curge cu plângeri penale. Soarele se învârte în jurul şefului de la Rutieră

La Poliţia din Cluj curge cu plângeri penale. Soarele se învârte în jurul şefului de la Rutieră

La Poliţia din Cluj curge cu plângeri penale. Soarele se învârte în jurul şefului de la Rutieră
Sursa foto: Foto: Antena3
17 Ian 2013   •   23:28

Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei povestea şeful Serviciului Rutieră din Poliţia Cluj, Comisarul Şef Alexandru Mureşanu, care este urmărit penal pentru abuz în serviciu, acesta fiind acuzat că face afaceri imobiliare de anvergură. Cât despre averi, şeful de la Rutieră nu stă deloc rău.


Potrivit declaraţiei de avere, acesta ar fi sărac şi îngropat în credite de peste 300,000 de euro.  În ceea ce priveşte afacerile imobiliare derulate de soţia sa, Melinda, aceastea au fost "omise" în declaraţia de avere a lui Mureşanu.

Cu un salariu de simplu bugetar şi cu soţia în concediu  de maternitate, soţii Mureşan au reuşit să cumpere în 2007, cu 260,000 de euro, un teren în centrul Clujului, având intenţia de a construi un bloc de locuinţe cu 8 etaje. Aceştia se obligau să plătească suma în rate lunare de 50.000 de euro.

Presa Locală a semnalat încă de atunci neregulile, însă comisarul şef nu a explicat nici la această oră de unde ar fi scot el această sumă exorbitantă.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close