Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Corneliu Vadim Tudor, ameninţat cu puşcăria prin SMS

Sinteza zilei: Corneliu Vadim Tudor, ameninţat cu puşcăria prin SMS

Sinteza zilei: Corneliu Vadim Tudor, ameninţat cu puşcăria prin SMS
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Aug 2015   •   00:04

Dana Grecu a citit, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", un SMS de şantaj şi ameninţare primit de Corneliu Vadim Tudor, în ziua în care Traian Băsescu şi Vasile Blaga au fost audiaţi la Curtea Supremă în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak.

"Azi, banda X mi-a trimis primul mesaj telefonic de şantaj, ameninţându-mă că toate rudele mele vor intra la puşcărie", este mesajul pe care Vadim Tudor i l-a trimis Danei Grecu.

"Cum ai vândut dumneata şi surorile tale o societate plină de datorii la un irakian care nu există. Vrei toate rudele la puşcărie
?", este conţinutul mesajului de şantaj primit de Vadim Tudor.

Procurorii de la Parchetului de pe lângă ICCJ au dispus redeschiderea cercetărilor penale în cazul celor trei jurnalişti răpiţi în Irak, în 2005, dosarul fiind deschis ca urmare a unei cereri depuse de Corneliu Vadim Tudor.

Acesta îi acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu şi pe copreşedintele PNL Vasile Blaga că se fac vinovaţi de dispariţia a patru milioane de dolari din răscumpărarea plătită de statul român pentru eliberarea celor trei jurnalişti români.

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close