Antena 3 CNN Actualitate Statul vrea ÎNŢELEGEREA cu Chevron SECRETĂ! Vezi ce spune premierul Ungureanu despre acest lucru

Statul vrea ÎNŢELEGEREA cu Chevron SECRETĂ! Vezi ce spune premierul Ungureanu despre acest lucru

Statul vrea ÎNŢELEGEREA cu Chevron SECRETĂ! Vezi ce spune premierul Ungureanu despre acest lucru
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Apr 2012   •   23:14

Decizia de secretizare a acordurilor statului Român cu compania petrolieră Chevron a aparţinut statului român, a declarat managerul companiei pentru România, Tom Holst, la The Money Channel. Fragmentul în care reprezentantul Chevron aruncă această informaţie bombă pe piaţă a fost difuzat în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Întrebat despre acest lucru, ministrul Ungureanu a evitat un răspuns, declarând că nu cunoaşte opinia Chevron cu privire la aspectul desecretizării contractelor.



Astfel, privatizarea controversată şi contestată de specialiştii în domeniu este un motiv de laudă pentru premierul României care a mai declarat că reprezintă un prim succes economic după o aparentă stare de "autism". 

"Impresia mea este că tot ceea ce s-a spus despre Cupru Min vine din partea unor oameni care nu cunosc în detaliu istoria acestei întreprinderi şi nici felul în  care Cupru Min a ajuns să devină subiect al privatizării. Preţul iniţial cu care fusese scos Cupru Min la vânzare era de 18 milioane. În acest an ea a fost scoasă la licitaţie cu 57 de milioane şi  vândută cu peste 200 de milioane, cu tot cu obligaţii de mediu. E primul succes economic al acestor ani de aparent autism al construcţiei economice" a declarat premierul Ungureanu.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: ungureanu Sinteza Zilei Antena 3
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close