Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: Sper să nu se ajungă la o rezoluție - acum au auzit cu toții adevărul

Viorica Dăncilă: Sper să nu se ajungă la o rezoluție - acum au auzit cu toții adevărul

Viorica Dăncilă: Sper să nu se ajungă la o rezoluție - acum au auzit cu toții adevărul
Sursa foto: foto: captura Antena 3
03 Oct 2018   •   21:53

"Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că anumite lucruri au fost spuse și nu se pliază pe realitatea din România. Au fost lucruri care au fost preluate, nu știu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci când faci acuzații de genul celor făcute în această dezbatere, trebuie să ai în spatele lor niște lucruri concrete, să te bazezi pe anumite fapte.

Dar, cel mai mult și cel mai mult m-a deranjat - și subliniez acest lucru - faptul că oameni care au discreditat România și românii de-a lungul timpului, nu au învățat nimic, continuă să facă acest lucru și asta face rău ca imagine României și românilor.

Bun, o să spune-ți că a fost o dezbatere, poate va fi o rezoluție. Eu sper să nu se a ajungă la o rezoluție pentru că eu cred că se vor informa mai mult. Cred că ar trebui să ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru că dacă până în acest moment puteau să motiveze că nu au știut acest lucru, că nu au știut de protocoale, de dosarele făcute judecătorilor, acum nu am au dreptul să spună acest lucru pentru că au auzit cu toții de la premierul României și trebuie să țină cont de acest lucru", a spus Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei viorica dancila
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close