Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Ştirea zilei RASPUNS DIN PARTEA CASEI REGALE

RASPUNS DIN PARTEA CASEI REGALE

RASPUNS DIN PARTEA CASEI REGALE
02 Apr 2009   •   15:22

"Din partea Secretariatului Regal, Cristina Parii are placerea de a raspunde intrebarilor unor telespectatori ai emisiunii din 30 martie 2009, dupa cum urmeaza:

• Pentru grupul de elevi STANFORD-CALIFORNIA care intreaba "CUM VA POT CONTACTA PRINCIPE?" si pentru care semnaza Popa din Braila:

Pentru contactele noastre va rugam vizitați site-ul www.princeradu.ro

• Pentru Aurora care intreaba "Cum va putem sprijini?"


Daca doriti sa oferiti sprijinul dvs., puteti afla cum, contactandu-l pe dl. consilier Radu Ghina la adresa de e-mail radu.ghina@palatulelisabeta.ro


• Pentru domnul Vlad Cherecheș care spune: "Casa Regala, pentru a asigura un viitor al bun Romaniei, ar putea demara niste programe exclusive pentru tineret, care sa promoveze lectura, spre exemplu, sa responsabilizeze tinerii pe diferite domenii, sa ii pregateasca mai mult pentru viata, mai mult decat o face scoala."


Stimate domnule Vlad Cherecheș,


In 9 mai 2008, sub Inaltul Patronaj a Patronaj al Majestatii Sale Regelui a fost initiat un „proiect pro-lectură și de promovare a scriitorilor români contemporani.


SCRIITORI PE CALEA REGALA reunește în echipă confrații care au obținut, din 1990 până în 2006, Premiul Opera Omnia, Premiul Național de Literatură și Premiile U.S.R și A.S.B, pentru poezie și proză, precum și 10 scriitori propuși de echipa de organizare a proiectului...” (continuarea o puteti citi pe http://www.scriitoripecalearegala.ro/despre_proiect.html).


In plus, ASR Principele Radu a publicat o serie de carti in care vorbeste pe larg despre subiectele ce va intereseaza. In acest sens, va recomandam: Biblioteca in flacari, ed. Polirom, Coroana Romana la 140 de ani, ed. Curtea Veche (mai multe detalii pe www.princeradu.ro)


• Pentru Vali care spune "va rog, transcrieti emisiunea sa pot sa o citesc - e f. buna si plina de idei"


Puteti gasi emisiunea in formatul solicitat de dvs. pe www.princeradublog.ro si www.princeradu.ro.


• Pentru Marius Cimpeanu care spune "As dori sa indraznesc a intreba pe ASR Princepele Radu, daca poate comunica o adresa de mail a Casei Regale, fiind unul din romanii ce au avut privilegiul de a sustine vizita Majestatii Sale, Regina Ana, impreuna cu regretatul Alexandru Paleologu , in anul 1995, cu ocazia sarbatorii Sfintei Parascheva, pentru a transmite un mesaj de sustinere Casei Regale."


Stimate domnule Marius Cimpeanu,


Daca doriti sa scrieti un mesaj catre Casa Regala o puteti face la adresa de e-mail: [email protected]. "

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close