Antena 3 CNN Politică Atac DUR al Elenei Băsescu: "Este noua stea căzătoare a PSD-ului". Cine a supărat-o pe fiica preşedintelui

Atac DUR al Elenei Băsescu: "Este noua stea căzătoare a PSD-ului". Cine a supărat-o pe fiica preşedintelui

Atac DUR al Elenei Băsescu: "Este noua stea căzătoare a PSD-ului". Cine a supărat-o pe fiica preşedintelui
de O.P.    |    07 Iun 2013   •   11:30

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu îl acuză pe europarlamentarul PSD Cătălin Ivan că "produce", fără însă a-şi asuma acest lucru, articole împotriva ei în presa din România, ea referindu-se la un articol în care este criticată de către eurodeputatul socialist spaniol Ines Ayala Sender.

"(...) Cătălin Ivan înţelege să comande articole de presă în România cu scopul de a distorsiona realitatea unor proceduri fireşti din Parlamentul European. Mai grav este faptul că purtătorul de cuvânt al social-democraţilor a ajuns să se folosească de alţi colegi socialişti din PE, pe care nu-i prezintă însă ca atare, pentru a lansa atacuri în mass media româneşti aservite actualei Puteri", se arată într-un comunicat PDL remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.



"Nu pot să cataloghez decât josnică decizia lui Cătălin Ivan de a «produce» articole şi materiale de presă prin care o colegă socialistă de a sa, Ines Ayala, contestă prezenţa mea la votul din 29 mai din Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, când s-a dat avizul pentru candidatul român la Curtea Europeană de Conturi. E un semn că, din prea multă dorinţă de a deveni noua stea (căzătoare) a PSD, Cătălin Ivan nu se dă în lături de la nimic, nici măcar de la astfel de lovituri nejustificate", a declarat Elena Băsescu, citată în comunicatul PDL.

Potrivit unui articol publicat în presa de la Bucureşti, raportorul Comisiei de buget finanţe din Parlamentul European, eurodeputatul spaniol Inés Ayala Sender "şi-a manifestat dezgustul faţă de tipul de intervenţii nervoase, bazate pe ranchiună, ale europarlamenarelor PDL Monica Macovei şi Elena Băsescu".

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close