Antena 3 CNN Politică Avertismentul lui Cătălin Ivan pentru PSD: „Riscă să piardă Primăria Iași în 2020”

Avertismentul lui Cătălin Ivan pentru PSD: „Riscă să piardă Primăria Iași în 2020”

Avertismentul lui Cătălin Ivan pentru PSD: „Riscă să piardă Primăria Iași în 2020”
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Feb 2018   •   21:26

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că dacă primarul de Iaşi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga Primăria Iaşi în 2020, precizând că plecarea lui Chirica din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democraţilor.

Cătălin Ivan, membru PSD Iaşi, în organizaţia comunală Dobrovăţ, a precizat marţi seară pe Facebook că mai mulţi membri de partid l-au sunat pentru a-i spune că a fost constituit un “pluton de execuţie“ în partid, cu scopul excluderii din PSD a edilului Mihai Chirica şi a altor doi reprezentanţi social-democraţi.

“Mă sună colegi de la Iaşi, colegi alături de care am crescut în organizaţia PSD, să-mi spună că s-a constituit pluton de execuţie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iaşiului, Gabriel Harabagiu, viceprimar şi Sorin Iacoban, fost deputat PSD, să fie excluşi din partid. Această lovitură dată PSD-ului arată că cei careconduc acum partidul au o agendă personală mult mai importantă decât cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga primăria în 2020 şi îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru foarte mulţi ani de acum înainte“, afirmă Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD mai spune că decizia excluderii din partid a primarului Chirica “nu reprezintă un sfârşit de drum ci, dimpotrivă, deschide noi drumuri şi scenarii de lucru, toate în defavoarea PSD“.

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Mihai Chirica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close