Antena 3 CNN Politică Europarlamentar PSD, avertisment de la Bruxelles: „PSD şi Guvernul Grindeanu trec printr-o gravă criză de credibilitate în Europa”

Europarlamentar PSD, avertisment de la Bruxelles: „PSD şi Guvernul Grindeanu trec printr-o gravă criză de credibilitate în Europa”

Europarlamentar PSD, avertisment de la Bruxelles: „PSD şi Guvernul Grindeanu trec printr-o gravă criză de credibilitate în Europa”
13 Feb 2017   •   19:34

PSD şi Guvernul Grindeanu trec printr-o gravă criză de credibilitate în Europa, susţine europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

"În primul rând PSD şi apoi Guvernul Grindeanu trec împreună printr-o criză foarte gravă de credibilitate în plan extern şi intern. Criza, dacă va continua, va putea afecta foarte grav inclusiv programul nostru de guvernare, pentru că o astfel de situaţie poate să ducă la costuri mult mai mari de împrumut pe pieţele externe, înseamnă dobânzi pe care nu le-am prevăzut în buget, poate o eventuala scadere a apetitului investitorilor straini pentru Romania. În PSD trebuie o analiza urgenta sa vedem ce masuri putem lua pentru a recredibiliza Guvernul PSD trebuie sa ia masuri repede sa iesim din aceasta groapa de incredere", a declarat europarlamentarul pentru Adevărul.

El a precizat că textul Ordonanţei 13 este "bun", însă marea greşeală a PSD şi a Guvernului este că nu a explicat ce vrea să facă. "S-a ajuns intr-o groapa de incredere din care nu stiu cum vom iesi",

"Legat de consecinte, in plan extern avem o problema foarte mare de credibilitate. Sunt lucruri sensiible cu care nu te poti juca in Europa, precum lupta impotriva coruptiei sau lupta impotriva evaziunii fiscale. Se risca foarte mult, pot aparea mecanisme suplimentare de control a UE, pot aparea piedici la atragerea fondurilor UE", a adăugat Cătălin Ivan.

 

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan PSD guvernul grindeanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close