Antena 3 CNN Politică Ivan: Europarlamentarii PDL se întrec să mintă despre situaţia din România. L-am reclamat pe Cristian Preda la PE

Ivan: Europarlamentarii PDL se întrec să mintă despre situaţia din România. L-am reclamat pe Cristian Preda la PE

Ivan: Europarlamentarii PDL se întrec să mintă despre situaţia din România. L-am reclamat pe Cristian Preda la PE
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Ian 2013   •   18:44

Liderul eurodeputaţilor PSD l-a reclamat la conducerea Parlamentului European pe colegul său de la PDL Cristian Preda. Plângerea depusă de Cătălin Ivan a fost provocată de declaraţia lui Preda, în plenul Parlamentului European, că premierul Victor Ponta face presiuni inacceptabile asupra justiţiei.

"În această săptămână am avut plenul la Strasbourg şi de fiecare dată când avem plen la Strasbourg, ne confruntăm cu un fenomen ciudat şi nociv pentru România: se întrec europarlamentarii PDL să mintă despre situaţia din România. Când vorbim de PDL automat vorbim şi despre minciunile pe care le aruncă în spaţiul public. (...)  Cristian Preda a spus, săptămâna aceasta, că Victor Ponta intervine în justiţie", a declarat Cătălin Ivan într-o conferinţă de presă.

"Ei (europarlamentarii PDL - n.r.) se bazează pe un singur lucru. Din 736 de europarlamentari, cu siguranţă câţiva îi vor crede. Miza lor este săobţină declaraţii de la 2, 3, 4 parlamentari străini din diferite grupuri politice cum că sunt îngrijoraţi de situaţia din România. Şi săptămâna aceasta am făcut o plângere la Conducerea Parlamentului European care îl vizează evident pe Cristian Preda", a mai spus liderul eurodeputaţilor PSD în PE.




×
Subiecte în articol: Catalin Ivan
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close