Antena 3 CNN Politică Ivan, recomandare către Dragnea: Să dea dovadă de decenţă şi să nu-l mai atace pe Ponta

Ivan, recomandare către Dragnea: Să dea dovadă de decenţă şi să nu-l mai atace pe Ponta

Ivan, recomandare către Dragnea: Să dea dovadă de decenţă şi să nu-l mai atace pe Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Iul 2015   •   22:46

Eurodeputatul Cătălin Ivan a scris, joi, pe contul personal de Facebook, că îi recomandă lui Liviu Dragnea să dea dovadă de "decenţă" şi să nu-l mai atace pe Victor Ponta, el precizând că va face dezvăluiri despre "jocurile personale" pe care acesta le-a făcut în interiorul partidului. 

 
Cătălin Ivan scrie că Liviu Dragnea ar trebui să renunţe la atacurile pe care le lansează la adresa lui Victor Ponta, în turneul pe care îl face prin filiale. 
 
"Îi solicit (...) lui Liviu Dragnea să dea dovadă de o minimă decenţă în deplasările sale prin ţară şi, pe cât posibil, să renunţe la atacurile jenante la Victor Ponta", scrie eurodeputatul Cătălin Ivan, exclus din PSD. 
 
Eurodeputatul consideră că actualul coordonator politic al partidului, Liviu Dragnea, nu are dreptul să vorbească despre criza în care se află formaţiunea social-democrată în condiţiile în care este responsabil de situaţia în care au ajuns foştii săi colegi, acesta fiind preocupat de-a lungul timpului de jocuri personale cu scopul de a acapara şefia PSD. 
 
Un alt argument invocat de Cătălin Ivan este legat de faptul că acesta a coordonat ultimele campanii electorale şi a "îngropat" doi prezidenţiabili care aveau prima şansă, respectiv Mircea Geoană şi Victor Ponta. 
 
În plus, eurodeputatul mai spune că acelaşi Liviu Dragnea a blocat orice analiză a eşecului electoral din alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, apelând la o "şmecherie" pentru a amâna congresul formaţiunii. 
 
Cătălin Ivan a fost exclus din PSD, în mai 2015, de organizaţia Sector 1, decizie pe care a contestat-o. Decizia a fost luată după ce, în luna martie, conducerea organizaţiei anunţa suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Cătălin Ivan. 
 
El a intrat în conflict cu acutala conducere a partidului imediat după alegerile prezidenţiale, când a cerut analizarea eşecului electoral şi asumarea răspunderii de către cei care au gestionat campania. De altfel, înainte de a fi exclus din PSD, el a fost singurul social-democrat care şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia formaţiunii. 

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close