Antena 3 CNN Politică Un europarlamentar, atac dur la adresa Guvernului Dăncilă: „E cel mai incompetent din istorie”

Un europarlamentar, atac dur la adresa Guvernului Dăncilă: „E cel mai incompetent din istorie”

Un europarlamentar, atac dur la adresa Guvernului Dăncilă: „E cel mai incompetent din istorie”
05 Mar 2018   •   18:43

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează un atac dur la adresa Guvernului Dăncilă pe care îl numește cel mai incompetent din istorie.

„Sunt încă în PSD, deşi cum văd că se comportă PSD, îmi vine mie să spun. PSD a pus cel mai incompetent guvern din istoria postdecembristă a României. Sunt acolo oameni cel puţin suspecţi ca pregătire profesională, ca traseu politic. Nu mai spun de pregătirea. Cel mai prost guvern pe care România putea să-l aibă. Noi urmează să avem preşedinţia Consiliului UE, Brexit, alegeri europarlamentare. În tot acest context noi o punem pe Viorica Dăncilă. Am avut o relaţie colegială. Eu nu am mai vrut să fiu. Doamna Dăncilă nu a deschis gura în Parlament, nu o cunosc colegii. Cei care o cunosc au o părere proastă. Nu ştie o limbă străină. Dragnea minte, dezinformează la fiecare intervenţie. A trebuit să vină Timmermans, practic cel care conduce Comisia Europeană, la Bucureşti, să spună, cu subiect şi predicat, că ştie ce se întâmplă în România. Dăncilă are probleme în a se exprima. În PE nu a avut o iniţiativă. Nu a fost în şedinţă în care a spus că are o idee, o viziune personală. Prin punerea ei s-a creat o vulnerabilitate României. Nu e vorba de Dăncilă ca persoană, ci dacă acea persoană e pregătită să ocupe o funcţie. E o lovitură dată democraţiei României. În acest moment un singur om controlează Guvernul, PSD şi Camera Deputaţilor. Eu nu-mi aduc aminte de la revoluţie dacă a mai fost un asemenea om. Dragnea a preluat regimul lui Băsescu. De fapt, el a crescut lângă Băsescu. Nu a spus nimic despre relaţia cu Kovesi. Au fost la petreceri împreună. Dragnea a stat la masă cu sistemul. Ies acum informaţii în faţă”, a declarat politicianul pentru Adevărul.

Totodată, Ivan îl atacă și pe Liviu Dragnea, despre care spune că este cel mai corupt politician.

„Congresul e o nouă minciună marca Liviu Dragnea. Poţi fi reconfirmat doar de către toţi membrii de partid. O întrebare de acum e: este Coldea un consilier personal al lui Dragnea sau e Dragnea doar un instrument în mâinile lui. Probabil Liviu Dragnea e unul dintre cei mai corupţi politicieni de la Revoluţie încoace. E o frăţie a celor care au furat România din 1989 până acum. De ce tace şi PNL? Pentru că vrea să treacă legile. Toţi încearcă să se pună la adăpost. Inclusiv Klaus Iohannis e parte din înţelegere”.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close