Antena 3 CNN Politică USR comentează ”spectacolul ridicol” al PSD

USR comentează ”spectacolul ridicol” al PSD

USR comentează ”spectacolul ridicol” al PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2017   •   23:58

Vicepreşedintele USR Vlad Alexandrescu a declarat miercuri că "răsturnarea" Guvernului Grindeanu demonstrează că "PSD este un partid incapabil să exercite guvernarea chiar şi atunci când se bucură de o largă majoritate parlamentară". 

"Până acum câteva zile, PSD şi ALDE repetau ritualic că românii le-au dat prin vot un mandat solid, de peste 50%, pentru a pune în aplicare sacrosanctul program de guvernare. Şi că nu au altă grijă decât să-l aplice cu religiozitate, cu râvnă neobosită şi cu supremă responsabilitate. Aşa ne spunea Liviu Dragnea, după ce ne-a mai spus că-şi asumă întreaga răspundere pentru echipa guvernamentală, aleasă cu atenţie chiar de el. Muncă şi performanţă întru îndeplinirea programului de guvernare ne-a promis Liviu Dragnea, dar acum ne oferă circ, haos şi instabilitate", a scris Vlad Alexandrescu pe pagina de Facebook. 

În opinia acestuia, social-democraţii au oferit "un spectacol ridicol". "Românii vor rămâne multă vreme cu imaginea grotescă a acestei zile: un condamnat penal şi un urmărit penal evaluând exigent un guvern de marionete ales chiar de ei cu 6 luni în urmă", a apreciat vicepreşedintele USR. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, miercuri, în unanimitate, retragerea sprijinului politic pentru Cabinetul Sorin Grindeanu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: USR PSD vlad alexandrescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close