x close

A fost găsit nevinovat, după ce a stat 17 ani în închisoare. Când a aflat că va fi eliberat bărbatul a făcut un gest neașteptat. Toată lumea a fost emoționată

17 Mai 2018   •   13:55
A fost găsit nevinovat, după ce a stat 17 ani în închisoare. Când a aflat că va fi eliberat bărbatul a făcut un gest neașteptat. Toată lumea a fost emoționată Foto: Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Statele Unite, a fost găsit nevinovat după ce a stat 17 ani în spatele gratiilor pentru o crimă pe care nu o făcuse. 

În momentul în care a aflat că va avea cazierul curat, bărbatul a strâns, în lacrimi, mâinile judecătoarei și i-a mulțumit. 

John Bunn era un copil de doar 14 ani când a fost acuzat de crimă de gradul doi pentru moartea unui angent de pază al unei închisori, aflat în afara orelor de muncă, la New York, în 1991.

Atunci, Bunn și alt adolescent pe nume Rosean Hargrave au fost acuzați că au furat mașina lui Ronaldo Neischer și a partenerului său Robert Crosson, împușcându-i pe amândoi. Neischer a murit, în timp ce Crosson a supraviețuit și a devenit martor în proces, scrie Daily Mail.

După ce judecătoarea Shawn Dya Simpson a anunțat că Bunn este, de fapt, nevinovat, el s-a apăropiat de ea și i-a strâns mâinile, în timp ce plângea în hohote. În tot acest timp, toți cei prezenți în sala de judecată au început să aplaude.

Citeşte mai multe despre:

inchisoare barbat gest nevinovat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati