Antena 3 CNN Externe 1 MILION de trandafiri pentru a-şi împăca soţia de 8 Martie!

1 MILION de trandafiri pentru a-şi împăca soţia de 8 Martie!

1 MILION de trandafiri pentru a-şi împăca soţia de 8 Martie!
08 Mar 2012   •   14:22

Un bărbat din Kazakhstan a decis să-şi impresioneze soţia într-o manieră deosebită. Cei doi au avut recent o dispută de cuplu, iar femeia era hotărâtă să depună actele de divorţ.
Bărbatul, care a vrut să rămână anonim, nu avea argumentele necesare pentru a o face pe nevasta lui să se răzgândescă şi s-a gândit că un buchet de flori l-ar ajuta oarecum în demersul lui. Numai că buchetul nu era doar un simplu aranjament floral. El a comandat 1 MILION de trandafiri roşii pentru a-şi cere scuze şi pentru a-şi dovedi dragostea pentru soţia sa.

Cei doi locuiesc în orăşelul Kyzylorda, din sudul republicii kazace. Cum nici o florărie locală nu îi putea onora comanda, soţul a mers în cel mai mare oraş al ţării, Alma-Ata, unde a solicitat unei florării inedita sa cerere.

Mai mult decât bucuros, proprietarul florăriei a spus că va onora comanda, mai ales că preţul unui trandafir variază între 500 şi 1000 de tenge (1000 de tenge = 24 RON).
Cu tot discountul oferit clientului, comanda ar valora în jur de 9 milioane de dolari. "În mod normal, importăm flori din China sau Uzbekistan, dar pentru acest client special vom aduce trandafirii direct din Olanda", a spus proprietarul pentru ziarul Express-K.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close