Antena 3 CNN Externe 12 morţi şi 59 de răniţi în urma atacului armat de la premiera filmului „The Dark Knight Rises“, în Colorado

12 morţi şi 59 de răniţi în urma atacului armat de la premiera filmului „The Dark Knight Rises“, în Colorado

12 morţi şi 59 de răniţi în urma atacului armat de la premiera filmului „The Dark Knight Rises“, în Colorado
Sursa foto: Foto:fitnessanddefense.com
20 Iul 2012   •   11:37
UPDATE 21:15 - Bilanţul atacului armat comis într-un cinematograf din statul american Colorado este de 12 morţi şi 59 de răniţi, anunţă autorităţile americane, citat de AFP.
   
Atacul armat s-a produs în timpul premierei filmului "The Dark Knight Rises", într-un cinematograf din Aurora.
   
Agresorul a lansat o grenadă lacrimogenă şi a deschis focul spre oamenii din sală.
   
Suspectul a fost reţinut. Bilanţul anunţat iniţial de autorităţile americane era de 14 morţi.



Zece persoane au fost împuşcate mortal, vineri, la premiera filmului "The Dark Knight Rises" din seria Batman, în Denver, Colorado, în Statele Unite,scrie Mediafax.
   
Un bărbat înarmat ar fi împuşcat mortal zece persoane şi ar fi rănit alte 30-40 la premiera ultimului film din seria Batman. Anterior, NBC News afirma că au fost rănite cel puţin 20 de persoane. Potrivit poliţiei, citate de postul american de televiziune, un suspect a fost reţinut dar nu se ştie dacă au mai fost implicate şi alte persoane.
   
Bărbatul ar fi deschis focul după 30 de minute de la începutul filmului "The Dark Knight Rises" într-un cinematograf din Aurora, o suburbie din Denver, şi ar fi aruncat o fumigenă sau o bombă cu gaze lacrimogene.
   
"Oamenii din interior ne spun că au crezut că totul face parte din film. Ei au auzit nişte zgomote despre care au crezut că sunt pocnitori şi deodată au văzut zburând gloanţe", a declarat pentru Sky News Brenda Stuart, de la postul de radio 850 KOA Radio.
   
"Ofiţerii de poliţie transportă răniţii la spital cu propriile maşini, fără a mai aştepta ambulanţele", a adăugat ea.



×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close