Antena 3 CNN Externe 13 oameni, între care un bebeluş, au ars de vii în Indonezia. Au rămas blocaţi într-un autobuz care a luat foc

13 oameni, între care un bebeluş, au ars de vii în Indonezia. Au rămas blocaţi într-un autobuz care a luat foc

13 oameni, între care un bebeluş, au ars de vii în Indonezia. Au rămas blocaţi într-un autobuz care a luat foc
Sursa foto: Foto: nst.com.my
01 Mai 2012   •   11:44

Treisprezece persoane, inclusiv patru copii şi un bebeluş, au ars de vii marţi, după ce au rămas blocate într-un autocar ce a luat foc, pe insula indoneziană Sumatra, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP.
   
"13 din cei 45 de pasageri au decedat, blocaţi în autobuz, în incendiu. Şoferul nu a putut stinge focul. Între victime se află patru copii şi un bebeluş", a declarat Mainar Sugianto, un purtător de cuvânt al poliţiei din West Sumatra.
  
Incendiul s-a declanşat în partea din faţă a autocarului, blocând ieşirea principală. Pasagerii au încercat să utilizeze ieşirile în caz de urgenţă, situate în spatele vehiculului, dar acestea erau blocate de cartoane şi bagaje, a precizat el.
   
Geamurile erau şi ele blocate, iar pasagerii care şi-au salvat viaţa au reuşit să scape după ce au spart unele geamuri.
   
Autobuzul, care se îndrepta spre oraşul Bukittinggi, în regiunea central-vestică a Insulei Sumatra, probabil că a luat foc de la un scurtcircuit, potrivit autorităţilor locale.



×
Subiecte în articol: indonezia autocar autobuz
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close