14 dintre tinerele preferate de Berlusconi, interogate de poliţişti. Printre ele ar fi şi două românce

22 Ian 2011   •   21:26
14 dintre tinerele preferate de Berlusconi, interogate de poliţişti. Printre ele ar fi şi două românce Foto: Video News

Le aşteaptă zile grele pe "preferatele" premierului Berlusconi. Cele 14 tinere pe care Papi Silvio le-ar fi găzduit în apartamente de lux, în apropiere de Milano, au primit vizita poliţiştilor. Ruby, tânăra originară din Maroc a fost cea care i-a condus pe oamenii legii în direcţia haremului premierului italian.

Papi Silvio le-a rezervat "preferatelor" sale câteva apartamente într-un complex rezidenţial, în semn de recunoştinţă pentru disponibilitatea de a veni la petrecerile organizate de el. 
Presa spune că este vorba despre cel puţin 14 tinere care mai de care mai frumoase care, vineri, s-au trezit cu poliţia la uşă.

Frumuseţi care nu trec neobservate, în faţa camerelor de filmat, fetele şi-au acoperit faţa şi au păstrat tăcerea. Le-au răspuns însă la toate întrebările anchetatorilor interesaţi de ceea ce se întâmpla la petrecerile găzduite de premierul italian. Oamenii legii aveau deja o imagine formată. Le-a dat o mână de ajutor o damă de companie care a povestit în faţa camerelor tot ce se întâmpla la deja celebrele petreceri.

Acolo,  Nadia a cunoscut-o şi pe Ruby, celebra tânără care a dezminţit cu lacrimi de crocodil că ar fi avut relaţii intime cu premierul.

După atâta sinceritate, femeia a fost invitată de carabinieri la secţia de poliţie. Mai ales că, dornică să demonstreze că s-a numărat printre preferatele premierului, i-a făcut public numărul de telefon, în direct, zilele trecute. Şi două românce, spune presa din Pensinsulă, s-ar fi numărat printre fetele care i-au ţinut de urât lui Silvio Berlusconi în timpul petrecerilor pe care obişnuia să le găzduiască în vilele sale.

 

Parteneri
x close