Antena 3 CNN Externe 16 morți și 29 răniți, într-un grav accident în Turcia. Salvare, mașină de pompieri și autobuz cu jurnaliști, izbite de un alt autobuz

16 morți și 29 răniți, într-un grav accident în Turcia. Salvare, mașină de pompieri și autobuz cu jurnaliști, izbite de un alt autobuz

16 persoane au murit și 29 au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate cel puțin un autobuz și o ambulanță, în sud-estul Turciei, a declarat sâmbătă un guvernator regional. Printre cei morți ar fi și jurnaliști.

de Mia Lungu    |    20 Aug 2022   •   16:02

UPDATE: Bilanțul victimelor a ajuns la 16 morți și 29 de răniți.

"În total, 15 dintre cetățenii noștri au murit și 22 au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz și o ambulanță, între Gaziantep și Nizip", a declarat Davut Gul, guvernatorul provinciei Gaziantep, potrivit AFP.

Agenția de presă DHA a precizat că o ambulanță, un camion de pompieri și un autobuz care transporta jurnaliști au fost loviți de un autobuz de pasageri.

"Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți", a declarat guvernatorul din Gaziantep.

Fotografiile de pe DHA arătau partea din spate a unei ambulanțe smulsă și resturi metalice împrăștiate în jurul ei.

×
Subiecte în articol: morti raniti accident turcia jurnalisti
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close