Antena 3 CNN Externe 2.000 de case, printre care şi cea a unei vedete din Slumdog Millionaire, distruse de un incendiu în Mumbai

2.000 de case, printre care şi cea a unei vedete din Slumdog Millionaire, distruse de un incendiu în Mumbai

2.000 de case, printre care şi cea a unei vedete din Slumdog Millionaire, distruse de un incendiu în Mumbai
Sursa foto: Foto: Video News
05 Mar 2011   •   19:25

Un incendiu violent a făcut scrum cel puţin 2.000 de case, la periferia oraşului indian Mumbai. Zeci de oameni au ajuns la spital cu arsuri, însă, cu toţii sunt înafara oricărui pericol.

Printre locuinţele distruse este şi cea a Rubinei Ali, copila ajunsă vedetă, după ce a jucat în filmul câştigător al premiului Oscar, "Slumdog Millionaire".

Zeci de pompieri s-au luptat ore întregi pentru a stinge focul care a cuprins rapid sute de case de la periferia oraşului Mumbai. Intervenţia rapidă a autorităţilor a salvat mii de oameni care locuiesc în mahalaua indiană, dar pentru casele şi bunurile acestora nu au putut face nimic.

Pompierii spun că incendiul a fost ajutat de rafale de vânt, dar şi de faptul că majoritatea locuinţelor erau construite din lemn.

Printre casele distruse este şi cea a Rubinei Ali, copila ajunsă vedetă, după ce a jucat în filmul de Oscar "Slumdog Millionaire". Mica actriţă a promis că, alături de partenerul ei din film, va dona bani pentru reconstrucţia mai multor case.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului, care, potrivit unor surse de la Mumbai ar fi fost provocat intenţionat.

 



×
Subiecte în articol: incendiu flacari India Mumbai spital arsuri
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close