Antena 3 CNN Externe 20.000 de dolari pentru un bilet la ceremonia de numire în funcţie a lui Obama

20.000 de dolari pentru un bilet la ceremonia de numire în funcţie a lui Obama

20.000 de dolari pentru un bilet la ceremonia de numire în funcţie a lui Obama
11 Noi 2008   •   12:47

Foarte mulţi americani sunt dispuşi să plătească 20.000 de dolari pentru a participa la ceremonia de numire în funcţie a lui Barack Obama, informează CNN. Cererea pentru invitaţii s-a transformat într-o luptă acerbă pe site-urile caselor de bilete, cu toate că intrarea este liberă în cazul în care un membru al Congresului sau un senator îţi acordă dreptul de a intra. Evenimetul va avea loc pe 20 ianuarie la Washington.
Chiar şi locurile din zona pietonală au ajuns să se vândă pentru mai multe mii de dolari. Organizatorii evenimetului sunt de părere că vânzarea biletelor la asemenea sume încalcă spiritul evenimentului din 20 ianuarie.
Howard Gantman, directorul Comitetului Congresului pentru Ceremonii Inaugurale, a declarat:"Considerăm că vinderea acestor bilete este nesăbuită. Înţelegem că aceşti oameni vor să câştige un ban, dar trebuie să lansăm, însă, un avertisment pentru cei care se gândesc să le cumpere."
Până în prezent, 250.000 de bilete au fost tipărite de Guvern. Acestea vor fi eliberate cu doar o săptămână înainte de ceremonie. Foarte multe persoane se tem că pot rămâne fără bilet. În acest sens, reprezentanţii caselor de bilete de pe Internet promit că vor returna banii persoanelor care este posibil să rămână pe dinafară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close