Antena 3 CNN Externe 2011, un "an genial" pentru Dominique Strauss-Kahn, potrivit unui astrolog

2011, un "an genial" pentru Dominique Strauss-Kahn, potrivit unui astrolog

2011, un "an genial" pentru Dominique Strauss-Kahn, potrivit unui astrolog
Sursa foto: Foto: blog.shreevedic.com
20 Mai 2011   •   22:41

Astrologul francez Elizabeth Teissier anticipa, în decembrie anul trecut, că 2011 ar putea fi un "an genial" pentru Dominique Strauss-Kahn, după cum reiese dintr-un interviu acordat publicaţiei Paris Match. Astrologul îi prevedea "un destin prezidenţial" fostului şef FMI.
   
Un "posibil destin prezidenţial" pentru Dominique Strass-Kahn ar fi fost posibil în 2012, potrivit previziunilor făcute de Elizabeth Teissier.
   
"Din 2010, Pluto îi influenţează foarte mult destinul, prelungind influenţa până în 2012", afirma astrologul, precizând că "2011 va fi un an genial pentru el, la 62 de ani".
   
"Va fi anul vieţii sale dacă va lua o mare decizie între 10 şi 15 septembrie, va avea dubii şi semne de întrebare până în decembrie 2011", spune specialista în astrologie.

Fost director al FMI şi posibil candidat la preşedinţia Franţei, Strauss-Kahn a fost arestat săptămâna trecută şi este acuzat că ar fi agresat-o sexual pe o cameristă a Hotelului Sofitel din Manhattan.

Membrii juriului care a decis punerea sub acuzare oficială a fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn au reţinut împotriva acestuia şapte capete de acuzare care se referă la tentativă de viol, agresiune sexuală, sechestrare ilegală şi alte infracţiuni de natură sexuală.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close