Antena 3 CNN Externe 28 de morţi şi 15 răniţi, în Mexic şi Columbia, după mai multe ciocniri între bandele de traficanţi de droguri (VIDEO)

28 de morţi şi 15 răniţi, în Mexic şi Columbia, după mai multe ciocniri între bandele de traficanţi de droguri (VIDEO)

28 de morţi şi 15 răniţi, în Mexic şi Columbia, după mai multe ciocniri între bandele de traficanţi de droguri (VIDEO)
03 Iul 2010   •   13:36



21 de oameni au fost ucişi şi alţi şase au fost răniţi în Mexic, în urma unor schimburi de focuri între două bande de presupuşi traficanţi de droguri. În Columbia, şapte oameni au murit şi alţi nouă au fost grav răniţi după ce mai mulţi indivizi au intrat într-un bar şi au deschis focul. Poliţia spune că a fost vorba despre o reglare de conturi între traficanţii de droguri.

Potrivit poliţiei, doi indivizi înarmaţi au intrat într-un bar din oraşul Envigado şi au deschis focul la întâmplare. Şapte oameni - trei femei şi patru bărbaţi-, au fost ucişi. Alte nouă persoane au fost rănite, dintre care patru se află în stare critică. Un martor a povestit cum s-a petrecut atacul.

Autorităţile columbiene oferă 100 de mii de dolari recompensă oricui poate oferi informaţii care să ajute la arestarea făptaşilor.

Un atac armat a avut loc şi în Mexic. 21 de oameni au fost ucişi şi alţi şase au fost răniţi, în urma unor schimburi de focuri între două bande de presupuşi traficanţi de droguri. Conflictul a pornit după ce bandele au încercat să obţină controlul asupra unei zone cheie în transporturile ilegale.

Nouă persoane au fost arestate.  Bandele sunt suspectate de implicare în contrabandă de droguri şi trafic de persoane în Statele Unite.
Incidentul a avut loc în nord-vestul Mexicului, în apropiere de graniţa cu SUA.

La începutul acestei luni, preşedintele Felipe Calderon a detaşat trupe militare în zonele cele mai afectate de violenţe, de-a lungul frontierei americane.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close