Antena 3 CNN Externe 3 spitale din Alabama au fost evacuate. Un apel la 911 anunţa prezenţa unor bombe

3 spitale din Alabama au fost evacuate. Un apel la 911 anunţa prezenţa unor bombe

3 spitale din Alabama au fost evacuate. Un apel la 911 anunţa prezenţa unor bombe
Sursa foto: Foto: @spann
22 Apr 2013   •   14:32

Trei centre medicale din Alabama, SUA, sunt cercetate cu atenţie, după ce un apel telefonic anunţa prezenţa unor dispozitive explozive. De menţionat că numărul alarmelor false a crescut semnificativ în ultimele zile, creând o isterie la nivel naţional de-a lungul Statelor Unite.

Revenind la ultima alarmă, toate cele trei spitale (Cullman Regional Medical Center, Marshall Medical Centers şi Guntersville) au fost evacuate, iar forţele de poliţie se află în alertă maximă.

Echipele de pirotehnişti acordă atenţie sporită locurilor mici din incinta acestor spitale, cum ar fi locurile de depozitare sau lifturile, anunţă ABC News.

Conform informaţiilor furnizate, apelul telefonic a fost efectuat de un bărbat care avea un puternic accent arab.

Tot luni, un corp al aeroportului JFK din New York a fost evacuat, după ce o persoană informase poliţia despre prezenţa unui pachet suspect, în una dintre toaletele terminalului. Mai târziu s-a dovedit a fi o banală periuţă de dinţi, învelită în folie de plastic, relatează Reuters.
După aproape 90 de minute, terminalul a fost redeschis.

Începând de săptămâna trecută, odată cu evenimentele nefericite petrecute în Boston, dispeceratele secţiilor de poliţie au fost luate cu asalt de alarme false, prin apeluri care anunţau la 911 prezenţa unor obiecte sau pachete dubioase.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close