Antena 3 CNN Externe -40 de grade în Siberia. Locuitorii unui oraş ÎNGHEŢAT au rămas fără cădură şi energie electrică (VIDEO)

-40 de grade în Siberia. Locuitorii unui oraş ÎNGHEŢAT au rămas fără cădură şi energie electrică (VIDEO)

-40 de grade în Siberia. Locuitorii unui oraş ÎNGHEŢAT au rămas fără cădură şi energie electrică (VIDEO)
29 Ian 2015   •   15:32

Imagini apocaliptice cu oraşul Dudinka din Siberia au invadat reţelele sociale ruseşti, după ce o furtună puternică a lăast localitatea fără apă şi electricitate. Cei 22.000 de oameni, care trăiesc aici, cer acum ajutorul autorităţilor.

Rafale puternice de vânt au culcat la pământ stâlpii de curent electric, iar alimentarea cu apă caldă a fost întreruptă de la jumătatea lunii ianuarie.
Temperatura aerului în această perioadă a anului este de -40 de grade Celsius, iar apa din ţevi este îngheţată bocnă. Drept urmare, având în vedere situaţia catastrofală, autorităţile au declarat stare de urgenţă în oraşul nordic.

Cu toate că centrala termică fusese reparată şi funcţiona la parametri normali, locuitorii se plâng că din 14 ianuarie, în casele lor nu mai au nici căldură în calorifere şi nici apă caldă la robinet, transmite Siberian Times.

Maşinile din parcare sunt acoperite de un strat de gheaţă impresionant, care pe alocuri are o grosime de peste un metru.

După mai multe intervenţii, s-a reuşit cu greu realimentarea cu energie electrică şi căldură a câtorva şcoli şi grădiniţe, dae cele mai multe locuinţe rămân în continuare cufundate în beznă şi frig.

 

×
Subiecte în articol: curent electric
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close