Antena 3 Externe 41 de cadavre ale pasagerilor avionului Air France, recuperate. Începe căutarea cutiilor negre

41 de cadavre ale pasagerilor avionului Air France, recuperate. Începe căutarea cutiilor negre

10 Iun 2009   •   14:40
41 de cadavre ale pasagerilor avionului Air France, recuperate. Începe căutarea cutiilor negre avion

Forţele braziliene şi franceze au recuperat până acum 41 de cadavre ale pasagerilor avionului Air France prăbuşit în Atlantic în noaptea de 1 iunie. Astăzi începe şi căutarea cutiilor negre, care ar putea stabili motivele care au dus la tragedia în care şi-au pierdut viaţa 228 de oameni.

Marina braziliană şi cea franceză, desfăşurate în regiune după accidentul din 1 iunie, au recuperat în ultimele zile mai multe cadavre şi câteva fragmente importante din avion, printre care stabilizatorul vertical şi un vârf de aripă.

Mai mulţi experţi brazilieni au început identificarea cadavrelor descoperite, prin amprente digitale, tatuaje şi radiografie dentară.

Căutarea cutiilor negre va începe odată cu sosirea unui submarin nuclear francez.

Armata americană a mai trimis echipamente care pot detecta semnalele emise de cutiile negre la o adâncime de până la 6.100 de metri.

Dacă acestea vor fi localizate, cei trei roboţi submarini îmbarcaţi la bordul unui vas francez vor încerca să le recupereze.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close