Antena 3 CNN Externe 42 de morţi şi 54 de răniţi, în tragedia aviatică din China. Cutia neagră a aeronavei a fost descoperită

42 de morţi şi 54 de răniţi, în tragedia aviatică din China. Cutia neagră a aeronavei a fost descoperită

42 de morţi şi 54 de răniţi, în tragedia aviatică din China. Cutia neagră a aeronavei a fost descoperită
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2010   •   08:31

Autorităţile au descoperit cutia neagră a aeronavei prăbuşite marţi în China, informează agenţia China Nouă citată de AFP. De asemenea, oficialii chinezi au făcut public bilanţul accidentului: 42 de morţi şi 54 de răniţi.

Potrivit oficialilor din Yichun, tragedia a avut loc în momentul în care avionul se pregătea să aterizeze pe aeroportul Lindu în condiţii de ceaţă densă. Aeronava decolase din capitala provinciei, Harbin, cu numai o oră înaintea prăbuşirii.

Imediat după accident, presa chineză a anunţat că cel puţin 20 de persoane au fost duse la spital. Ulterior, autorităţile au anunţat că au fost descoperiţi 54 de supravieţuitori. Majoritatea răniţilor suferă de fracturi multiple.

Portivit AFP, avionul implicat în accident este un E-190 realizat de Embraer, o companie aero-spatiala braziliana. La bordul aeronavei se aflau 91 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: avion prabusire raniti supravietuitori China
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close