Antena 3 CNN Externe 65 de milioane de dolari pentru bărbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibilă propusă de un magnat din Hong Kong

65 de milioane de dolari pentru bărbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibilă propusă de un magnat din Hong Kong

65 de milioane de dolari pentru bărbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibilă propusă de un magnat din Hong Kong
Sursa foto: Foto: hk.asia-city.com
27 Sep 2012   •   08:59

Unii oameni trăiesc cu impresia că banii pot cumpăra absolut orice sau pe oricine. Şi mai grav decât atât, unele persoane îşi tratează copiii ca pe simple proprietăţi, crezând că le pot dicta cum să-şi trăiască viaţa sau cu cine să împartă aşternuturile.

Un exemplu în acest sens este un afacerist din Hong Kong care oferă 65 de milioane de dolari bărbatului care va reuşi să o seducă pe fiica lui lesbiană. Cecil Chao a aflat că fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viaţă din ultimii şapte ani, aşa că face tot posibilul să oprească această uniune.

"Nu contează dacă respectivul bărbat este bogat sau sărac”, a declarat omul de afaceri care i-a făcut şi reclamă fiicei lui.

"Gigi este o femeie foarte drăguţă, este devotată părinţilor ei şi este generoasă, organizează multe acţiuni de caritate", a adaugat el, citat de BBC News.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. Până în 1991, homosexualitatea era considerată o infracţiune în Hong Kong şi era pedepsită de lege.


 


 

×
Subiecte în articol: miliardar hong kong lesbiana
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close