Antena 3 CNN Externe 9.09.2009: Omenirea a mai "evitat" o apocalipsă. Previziunile britanicilor, false

9.09.2009: Omenirea a mai "evitat" o apocalipsă. Previziunile britanicilor, false

9.09.2009: Omenirea a mai "evitat" o apocalipsă. Previziunile britanicilor, false
09 Sep 2009   •   17:35

Omenirea a trecut cu bine de încă o previziune a sfârşitului lumii. Potrivit prezicătorilor britanici, apocalipsa ar fi trebuit să aibă loc astăzi, când calendarul arată de trei ori cifra 9.

Ziua de 9 septembrie 2009 este una plină de însemnătate pentru pasionaţii de numerologie şi nu numai. Părerile sunt însă împărţite cu privire la ce semnificaţie pe care le-ar putea avea o astfel de dată. În timp ce unii pasionaţi de paranormal se grăbesc să prezică tot felul de dezastre, alţii spun că este chiar ziua în care are loc sfârşitul lumii. Există însă şi persoane care văd în 9 septembrie o zi prolifică şi se grăbesc să se căsătorească.

Dacă pentru unii ziua de 9 septembrie a trecut total neobservată, pentru pasionaţii de numerologie ea a fost un subiect îndelung dezbătut.

Majoritatea, dornici să dea o semnificaţie mistică acestei date s-au grăbit să prezică pe internet tot felul de evenimente nefaste ce ar putea avea loc azi.

Unii pasionaţi de paranormal au avertizat că data 9.09.2009 ar putea aduce chiar o explozie a epidemiei de gripă porcină, iar alţii au spus că lumea va fi înghiţită de o gaură neagră generată de acceleratorul de particule din Elveţia. Cei mai pesimişti au mers până la a prezice că ziua de 9 septembrie 2009 este ziua în care vine sfârşitul lumii.

Nu toţi numerologii au dat o conotaţie negativă acestei zile. În China, foarte multe cupluri s-au grăbit să se căsătorească deoarce, potrivit tradiţiei, cifra nouă aduce noroc. Nouă în limba chineză înseamnă şi longevitate.

Ziua de 9.09.2009 nu a fost trecută cu vederea nici în Statele Unite. Un supermarket din Los Angeles, care vinde orice produs cu 99 de cenţi, a anunţat că organizează, sub formă de premiu, nouă nunţi pentru nouă cupluri norocoase.

Tot în Statele Unite, în întâmpinarea cuplurilor care ar vrea să îşi unească destinele astăzi, mai multe parohii din Florida au stabilit chiar şi un tarif special: 99,99 de dolari.


Antena 3



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close