Antena 3 CNN Externe A aflat că are cancer cu metastaze. A vrut să îşi ia adio de la cei dragi printr-un cântec. Ce a urmat e uluitor

A aflat că are cancer cu metastaze. A vrut să îşi ia adio de la cei dragi printr-un cântec. Ce a urmat e uluitor

A aflat că are cancer cu metastaze. A vrut să îşi ia adio de la cei dragi printr-un cântec. Ce a urmat e uluitor
de O.P.    |    07 Feb 2013   •   06:36
Curajul unui adolescent de 17 ani, diagnosticat cu cancer în metastaze, a impresionat întreaga lume. Tânărul şi-a transpus povestea într-o melodie, pe care a scris-o drept scrisoare de rămas bun pentru familie şi prieteni. Piesa are şi un videoclip cu aproape  două milioane de vizualizări.

Anul trecut, Zach Sobiech, împăcat cu sfârşitul său iminent, a compus o melodie pentru a-şi lua la revedere de la cei dragi. Acum, piesa are videoclip şi este difuzată în radio-urile din toată lumea.




Într-un interviu, Zach le-a povestit jurnaliştilor de ce a scris melodia. "Ca să fiu alături de ei în fiecare zi, chiar şi după ce mor să fiu cu ei".

Însă piesa tânărului a fost atât de apreciată în întreaga lume.

Zach Sobiech a fost diagnosticat cu osteosarcom, o formă de cancer la oase, în 2009, la vârsta de 13 ani. După o serie de operaţii chirurgicale şi câteva luni de chimioterapie, în 2012, Zach a aflat că tumorile s-au extins la pelvis şi la plămâni şi că nu există un tratament eficient pentru boala sa.



×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close