Antena 3 CNN Externe A apărut înregistrare video din momentul în care 3 surori își ucid cu brutalitate tatăl. Toți oamenii au rămas șocați când au privit imaginile

A apărut înregistrare video din momentul în care 3 surori își ucid cu brutalitate tatăl. Toți oamenii au rămas șocați când au privit imaginile

A apărut înregistrare video din momentul în care 3 surori își ucid cu brutalitate tatăl. Toți oamenii au rămas șocați când au privit imaginile
04 Aug 2018   •   10:29

Autoritățile ruse au dat publicității o înregistrare din momentul în care trei surori adolescente și-au înjunghiat mortal tatăl în locuința lor din Moscova. Cazul a șocat și divizat opinia publică din Federația Rusă.

Camerele de supraveghere din blocul unde locuiesc cele 3 fete au surprins momentul în care una dintre fete iese din apartament în stare de șoc, ținând mâinile la gură, cel mai probabil după producerea crimei, pe 27 iulie.

Victima a fost găsită cu peste 30 de răni provocate de cuțit pe toate suprafața corpului, scrie stirileprotv.ro.

Anchetatorii susțin că Maria, în vârstă de 17 ani, l-ar fi înjunghiat pe bărbat când acesta dormea, iar surorile sale, Angelina, 18 ani, și Kristina, 19 ani, i-au dat cu un spray pe față și l-au lovit cu un ciocan în zona capului.

Avocatul fetelor a precizat că cele trei fete nu ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor, însă va exista o verificare medicală în acest sens.

Opinia publică rusă a fost divizată de acest caz. Unii sar în apărarea fetelor, condamnându-l pe tată, ”un drogat abuziv”, care își teroriza copilele. Alții acuză un gest de rebeliune al fetelor, scăpate de sub control, fată de un tată strict și religios.

×
Subiecte în articol: inregistrare moment tata ucidere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close