Antena 3 CNN Externe A auzit țipete într-o mașină. A deschis repede portiera și a fost șocat. Ce se întâmpla de fapt în autoturism

A auzit țipete într-o mașină. A deschis repede portiera și a fost șocat. Ce se întâmpla de fapt în autoturism

A auzit țipete într-o mașină. A deschis repede portiera și a fost șocat. Ce se întâmpla de fapt în autoturism
Sursa foto: Foto: freeimages.com
29 Ian 2016   •   11:05

Deși mesajele de pe Twitter sunt limitate la 140 de caractere, această rețea de socializare este gazda unor povești aproape incredibile. Una dintre aceste povești îi aparține unui tânăr din Londra. Joe Craig a povestit, într-o serie de mesaje pe Twitter, o experiență care a amuzat mii de oameni.

După ce a auzit țipete dintr-o mașină, Craig a presupus că în interiorul autoturismului are loc o ceartă și că cineva este ținut împotriva voinței sale acolo. Fără să stea prea mult pe gâduri, tânărul care își plimba câinele s-a îndreptat către mașină și a deschis portiera.

Nimic nu îl putea pregăti pentru ce urma să vadă: o femeie și un bărbat care făceau sex. Ambele persoane, goale pușcă, l-au privit mirate pe tânărul care se gândea că o să devină erou.

Și mai amuzant este faptul că, în momentul în care a deschis portiera mașinii, câinele său a sărit imediat înăuntru, așa cum era obișnuit să facă.

Jenat, britanicul și-a scos cățelul din mașina celor doi, a închis portiera și și-a văzut mai departe de plimbare. Apoi a povestit întreaga întâmplare pe Twitter.

Sursă: distractify.com






×
Subiecte în articol: masina Twitter
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close