Antena 3 CNN Externe A cărat un kilogram de droguri în stomac. Maramureşeanul a fost prins pe aeroportul din New Mexico

A cărat un kilogram de droguri în stomac. Maramureşeanul a fost prins pe aeroportul din New Mexico

A cărat un kilogram de droguri în stomac. Maramureşeanul a fost prins pe aeroportul din New Mexico
Sursa foto: Foto: gulfnews.com
27 Iul 2012   •   07:20

Un maramureşean de 27 de ani a fost arestat pe Aeroportul Internaţional din Mexico City. Acesta urma să plece către Amsterdam având 10 capsule de droguri în stomac. Capsulele ce cântăreau câte 100 de grame erau înfăşurate în plastic şi legate cu o panglică. Totul a ieşit la iveală după ce tânărului i s-a făcut rău. Acum el este cercetat pentru posesie de stupefiante. Rudele spun că nu ştiu cum ar putea lua legătura cu el.

Bărbatul încerca să ajungă cu drogurile în Olanda, la Amsterdam. A înghiţit toate cele 10 capsule, fiecare de câte o sută de grame. Pe aeroportul din  Mexico City i s-a făcut rău şi a fost dus la spital. Acolo medicii au descoperit că în stomacul bărbatului se aflau drogurile.

Familia şi apropiaţii lui Vlad au rămas stupefiaţi când au aflat ce s-a întâmplat.

Înainte să plece din ţară, tânărul le-a spus rudelor că merge în Irlanda la muncă, la fel cum mersese în urmă cu ceva timp în Belgia. Acum însă el este cercetat de autorităţile mexicane pentru posesie de droguri şi, cel mai probabil va ajunge într-o închisoare de acolo. Rudele lui sunt disperate pentru că nu ştiu cum să ia legătura cu el.






×
Subiecte în articol: roman traficant de droguri
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close