Antena 3 CNN Externe A câştigat 90.000 de euro din prostituţie şi voia o viaţă normală. Vezi cum au găsit-o poliţiştii după 5 ani

A câştigat 90.000 de euro din prostituţie şi voia o viaţă normală. Vezi cum au găsit-o poliţiştii după 5 ani

A câştigat 90.000 de euro din prostituţie şi voia o viaţă normală. Vezi cum au găsit-o poliţiştii după 5 ani
de O.P.    |    30 Oct 2013   •   10:26

Cea mai mare dorinţă a Olgăi era să aibă casa ei. Aşa că în 2007 a plecat din Ucraina, ţara natală, către Germania unde a acceptat să facă orice pentru a strânge banii necesari.

Bineînţeles că a ajuns pe mâna traficanţilor de carne vie, iar tânăra a început să se prostitueze. Dar nu a contat. În doi ani de zile reuşise să strângă peste 90.000 de euro, bani suficienţi pentru a-şi cumpăra apartamentul mult visat, în Ucraina.

Însă lucrurile s-au încurcat, deoarece peştele ei a vrut să îi ia banii. Bărbatul a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un congelator, scrie ziarul Bild în ediţia electronică.

Poliţiştii au descoperit totul în urma unei razii în blocul în care locuia bărbatul. Dus la interogatoriu, peştele Olgăi, care era şi iubitul ei, le-a spus anchetatorilor că aceasta ar fi murit sufocată în timpul unui joc erotic.

Însă mărturia bărbatului a fost contrazisă de rezultatul autopsiei, care arată că tânăra a fost ucisă cu bestialitate, fiind atacată de la spate. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, dar avocatul lui cere eliberarea condiţionată a acestuia pe motiv că nu sunt suficiente probe care să îl incrimineze.

×
Subiecte în articol: prostitutie crime trafic de carne vie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close