Antena 3 CNN Externe A câştigat titlul de Miss, dar provoacă greaţă bărbaţilor care trec pe lângă ea

A câştigat titlul de Miss, dar provoacă greaţă bărbaţilor care trec pe lângă ea

A câştigat titlul de Miss, dar provoacă greaţă bărbaţilor care trec pe lângă ea
Sursa foto: foto: ffffound.com
20 Iun 2012   •   20:27

Concursurile de frumuseţe nu sunt de obicei asociate cu celulita sau coapsele gelatinoase. Însă în concursul din Israel, aceste calităţi sunt cele mai apreciate.

Participantele concursului "Grasă şi frumoasă", care a avut loc weekend-ul trecut în oraşul israelian Beersheva, au intrat în competiţie pe baza greutăţii, care nu trebuia să fie mai mică de 80 kilograme.  Cele 16 concurente au luptat pentru a fi încoronate cu titlul "Cea mai grasă femeie".

După o succesiune de etape, Israel a premiat-o pe cea mai mare regină a frumuseţii. Cu o greutate de 110 kg, Vered Fisher, 22 de ani, a câştigat premiul întâi.



Fisher, care a servit armata israeliană în unitatea de informaţii, a defilat pe podium într-o cameră de conferinţe amenajată într-un hotel, alături de celelalte participante, îmbrăcate în rochii de ocazie şi haine sport.

Esterica Nagid, agentul de modelling care sponsorizează concursul de peste 20 de ani, susţine că şi grasele sunt extrem de frumoase.

"Eu nu încurajez grăsimea, dar dacă aceasta există şi este estetică, atunci ăsta este locul pentru a se exprima", a declarat aceasta.

Criteriile sunt simple, trebuie să fie frumoase şi să cântărească între 80 şi 120 de kilograme.

Mesajul câştigătoarei a fost: "Doamnele grase trebuie să fie mândre de mărimea lor. Rămâneţi aşa pentru că sunteţi frumoase aşa cum sunteţi şi veţi reuşi".

×
Subiecte în articol: celulita greutate
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close