A căzut din tren şi a alergat 7 km, aproape dezbrăcat, pe un ger de -30 de grade

de G.C.P    |    18 Ian 2013   •   12:29
A căzut din tren şi a alergat 7 km, aproape dezbrăcat, pe un ger de -30 de grade

Un rus, de 42 de ani, a alergat peste şapte kilometri, printr-un ger năprasnic, pentru a-şi salva viaţa. El a căzut dintr-un tren, în Estul Îndepărtat, şi s-a trezit într-un ger năprasnic, îmbrăcat doar în tricou, pantaloni de trening şi o pereche de papuci.

Bărbatul a declarat că a ieşit pe culoar să fumeze, dar când s-a întors în ceea ce credea că este compartimentul său a avut parte de o mare surpriză.
"Era întuneric beznă, eu eram puţin adormit şi am încercat să intru în cuşeta mea. Din păcate, după câteva secunde, m-am trezit în zăpadă, pe marginea căii ferate", a declarat rusul pentru Pravda.

Acesta a alergat peste şapte kilometri, în spatele trenului, care circula cu o restricţie de viteză.
Pasagerul neatent a reuşit până la urmă să ajungă în staţia următoare, unde a primit îngrijiri.

"Putem spune că bărbatul de 42 de ani a avut un noroc chior. Nu mulţi supravieţuiau în asemenea condiţii", a declarat un oficial al Ministerului de Interne.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau despre o neglijenţă în serviciu a personalului trenului.

Trenul circula pe ruta Moscova - Nerungri, oraş aflat în extremul estic al Rusiei, acolo unde, în această perioadă a anului, temperaturile înregistrează constant o valoare de -30 de grade Celsius.

Parteneri
x close