Antena 3 CNN Externe A chemat de urgenţă poliţia când a deschis seiful pe care şi-l comandase din Mexic

A chemat de urgenţă poliţia când a deschis seiful pe care şi-l comandase din Mexic

A chemat de urgenţă poliţia când a deschis seiful pe care şi-l comandase din Mexic
de O.P.    |    20 Aug 2013   •   06:24

A vrut să îşi ţină în siguranţa arma, însă a dat peste alte belele. Este povestea unui bărbat din Ohio, care a descoperit 136 de kilograme de marijuana în seiful pe care îl comandase din Mexic.

Băgat în sperieţi de surpriză, bărbatul a alertat forţele de ordine, care au confiscat marfa ce valorează peste patru sute de mii de dolari pe piaţa neagră.

În urmă cu două luni, americanul a primit coletul mult-aşteptat. Un seif pentru arma sa. Deşi era bucuros că poate dormi liniştit ştiind că arma este închisă în siguranţă în seif, bărbatul a fost îngrozit de ce a descoperit în el.

Ambalată cu grijă în zece pachete, marfa de 136 de kilograme l-a băgat în sperieţi pe proprietar, care a alertat forţele de ordine. Acestea au aşteptat două luni pentru a face public acest incident, însă nici acum nu au prea multe indicii şi ţin în secret locul de unde a fost comandat seiful.

Dosarul este departe de a fi închis. Oficialii federali şi statali colaborează cu cei din comitate pentru a îl găsi pe şofer şi a elucida acest mister.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close