Antena 3 CNN Externe A chemat-o la el acasă mințind că e bolnav de cancer. Cum a ajuns femeia când a scăpat din mâinile fostului iubit

A chemat-o la el acasă mințind că e bolnav de cancer. Cum a ajuns femeia când a scăpat din mâinile fostului iubit

A chemat-o la el acasă mințind că e bolnav de cancer. Cum a ajuns femeia când a scăpat din mâinile fostului iubit
Sursa foto: Foto: talktothepress.com
20 Apr 2016   •   13:45

O femeie care s-a grăbit să-i fie alături fostului iubit, după ce acesta ar fi aflat că are cancer, a avut parte de șocul vieții ei când a ajuns la el acasă.

De fapt, Perry Morris a mințit-o pe fosta lui iubită că este bolnav și a atacat-o cu o bâtă de baseball odată ce a pășit în casa lui, scrie Daily Mail.

Harley Wells, o coafeză în vârstă de 23 de ani din Broadstairs, Kent, a ajuns plină de sânge și vânătăi la spital, după ce a scăpat din mâinile fostului iubit.

Ea a povestit că bărbatul era extrem de furios și gelos că ea și-a refăcut viața.

MAI MULTE IMAGINI AICI

Harley Wells a povestit că l-a cunoscut pe fostul ei iubit în luna februarie a anului 2014 și că la începutul relației lor era romantic, însă lucrurile s-au schimbat dramatic după doar câteva luni împreună. S-au despărțit și după un alt episod violent, bărbatul a fost închis timp de cinci luni.

Anul acesta, bărbatul a ademenit-o în locuința lui, mințind că este bolnav de cancer. În urma atacului, bărbatul a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

Foto: talktothepress.com

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close