Antena 3 CNN Externe A crezut că a cumpărat o vilă la licitație. Bărbatul a avut un adevărat șoc când a văzut ce a cumpărat de fapt

A crezut că a cumpărat o vilă la licitație. Bărbatul a avut un adevărat șoc când a văzut ce a cumpărat de fapt

A crezut că a cumpărat o vilă la licitație. Bărbatul a avut un adevărat șoc când a văzut ce a cumpărat de fapt
17 Iun 2019   •   10:20

Un bărbat din Florida a crezut că a cumpărat o vilă de 9.100 dolari într-o licitație online, dar a aflat ulterior că a cumpărat, de fapt, o fâșie de iarbă dintre două case. Oficialii spun că nu poate face nimic în privința restituirii.

Bucata de pământ începe pe marginea trotuarului, unde se află două cutii poștale, continuă până în fața unui perete care separă garajele a două vile adiacente, apoi se extinde până în spatele casei.

În ciuda neînțelegerii, oficialii spun că nu se poate face nimic pentru ca Kerville Holness să-și poată primi banii înapoi. 

"Dacă aș fi destul de răzbunător, aș putea lua din din zidul garajului pentru a ajunge în spațiul meu, dar ce folos mi-ar aduce?", a spus Holness, potrivit DailyMail

Bărbatul a spus că pe site-ul de licitație era o imagine cu vila.  Dar site-ul evaluatorului și informațiile de pe site-ul fiscal spun că clădirea nu are valoare și terenul ocupă numai 100 de metri pătrați, iar proprietatea este de un metru.

×
Subiecte în articol: online licitatie barbat Florida
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close