A crezut că a furat un telefon mobil, dar a fost ȘOCAT să descopere asta. Acum este în închisoare

de L.D.    |    25 Mar 2013   •   17:21
A crezut că a furat un telefon mobil, dar a fost ȘOCAT să descopere asta. Acum este în închisoare Foto: blogs.villagevoice.com

Un bărbat din Scoția, care tot ce a vrut a fost să fure un telefon mobil, este acum anchetat pentru port ilegal de armă, scrie Daily Mail.

Aberdeen, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a furat un telefon mobil, după care a fost oprit de poliție deoarece se urcase la volan în stare de ebrietate.

În timpul controlului, după ce agenții de poliție l-au interogat, au găsit asupra lui o armă ascunsă, chiar în carcasa telefonului mobil pe care îl furase. Deoarece nu deținea nici un permis pentru armă, bărbatul a fost acuzat de port ilegal de armă și condamnat la nu mai puțin de 5 ani de închisoare.

David a declarat în fața judecătorilor că și-a dat seama că telefonul este modificat abia când a plecat de la bar și a apăsat niște butoane pentru a da un telefon, arma ascunsă în acesta făcându-și apariția. Însă nu a mai avut timp să scape de ea, poliția oprindu-l la numai câteva minute.

x close